Home
Videos uploaded by user “Norfaziela Dot Com”
Cara Cuci Muka Untuk Masalah Jerawat, Jeragat, Blackhead, Whitehead, Kusam & Nak Cerah
 
02:35
Belajar cara cuci muka yang betul untuk atasi masalah wajah seperti jerawat, jeragat blackhead, whitehead dan kusam. Teknik mencuci muka yang salah akan mengakibatkan jerawat dan minyak semakin teruk. Untuk nasihat kecantikan atau tempahan, sila.. Whatsapp saya di https://tinyurl.com/god4z9r atau di 0193949873. Layari http://norfaziela.com/ untuk tip kecantikan yang berkesan dan selamat. Sekian, Norfaziela Mohd Noor ' Pakar Kecantikan Anda '
Views: 64519 Norfaziela Dot Com
Cara Hilangkan Jerawat Dengan Cepat
 
02:51
Sebenarnya tak susah pun nak hilangkan jerawat. Kak Ziela pun pernah ada jerawat. Tapi lepas jumpa cara menghilangkan jerawat dengan cepat ni baru faham. Rupanya salah produk. ttp://norfaziela.com/ https://www.facebook.com/norfaziela.mohdnoor https://www.facebook.com/norfazieladotcom/ https://www.instagram.com/norfaziela_dot_com/ https://www.youtube.com/channel/UCGTO178fHdUrpEYNcG5PfV Atau konsultansi terus ke 0193949873 (Call/Whatsapp/ Telegram Only)
Views: 25860 Norfaziela Dot Com
Cara Hilangkan Parut Jerawat Yang Berlubang
 
02:05
Parut berlubang dan lebam boleh hilang dengan berkesan. Atasi punca kenapa parut tidak sembuh dengan Set Parut Jerawat terbaik ini. Layari http://norfaziela.com/ atau whatsapp ke 0193949873
Views: 50673 Norfaziela Dot Com
Cara Cuci Muka Dengan Nutriwhite Shaklee
 
02:07
Ini cara cuci muka dengan betul sambil menggunakan pencuci muka dari Shaklee iaitu Nutriwhite. Untuk lebih tips kecantikan, sila layari http://norfaziela.com/ sekarang.
Views: 19462 Norfaziela Dot Com
4 Sebab Kenapa Mesti Ambil Vitamin C Shaklee
 
02:20
Kenapa banyak sangat testimoni vitamin C Shaklee di Google. Ziela terangkan 4 sebab kenapa vitamin C Shaklee patut jadi pilihan utama anda. Follow saya di: http://norfaziela.com/ https://www.facebook.com/norfaziela.m... https://www.facebook.com/norfazielado... https://www.instagram.com/norfaziela_... https://www.youtube.com/channel/UCGTO...
Views: 5065 Norfaziela Dot Com
Cara Kempiskan Perut Dengan Herb Lax
 
01:48
Salah satu cara efektif untuk kempiskan perut buncit dengan teknik semulajadi. Layari http://norfaziela.com/ atau whatsapp ke 0193949873 untuk konsultansi dan tempahan.
Views: 3816 Norfaziela Dot Com
Cara Putihkan Kulit Dengan Cepat Dan Selamat 100% Natural
 
02:03
Sayang kulit anda ? Nak putihkan kulit cara selamat ? Tengok video ini sampai habis. Saya janji kesan yang cepat bersama kulit yang sihat. Layari http://norfaziela.com/ atau hubungi 0193949873. Klik link www.wasap.my/60193949873/PutihKulit untuk whatsapp cepat.
Views: 13682 Norfaziela Dot Com
Cara Dapatkan Kulit Cantik Dengan GLA Complex
 
01:35
Atasi masalah hormon yang sebabkan kulit rosak dengan GLA Complex. Syarat wajib kalau nak kulit cantik. Boleh whatsapp terus ke 0193949873. Follow saya di: http://norfaziela.com/ https://www.facebook.com/norfaziela.m... https://www.facebook.com/norfazielado... https://www.instagram.com/norfaziela_... https://www.youtube.com/channel/UCGTO...
Views: 2825 Norfaziela Dot Com
Vivix Shaklee - Rugi Besar Lambat Cuba !
 
02:23
Hebatnya Vivix sampai semua orang nak cuba. Trending dan femes sangat sekarang. Sebab Vivix memang yang terbaik untuk sel rosak. Inilah punca masaah kecantikan dan kesihatan yang anda ada. Tapi anda mesti dapatkan dari pakar Vivix iaitu Puan Norfaziela. Layari http://norfaziela.com/ dan hubngi 0193949873 sekarang. Servis saya adalah yang terbaik.
Views: 2577 Norfaziela Dot Com
B Complex Shaklee - Paling Lengkap Di Pasaran
 
01:35
Anda stres dan perlukan B Complex ? Atau anda ada diabetis, penat atau sedang mengandung ? Dengar kenapa B Complex ini adalah yang terbaik. Layari http://wp.me/P4HBj9-d9 untuk info lanjut. Atau whatapp ke 0193949873.
Views: 3458 Norfaziela Dot Com
Review Ostematrix  - Pil Kalsium Terbaik Tanpa Lemak & Kalori
 
02:55
Semua wanita perlukan kalsium. Tapi kalsium yang bagaimana. Dengarkan review berkenaan Ostematrix, sejenis pil kalsium tanpa lemak dan kalori. Lengkap dengan vitamin D untuk memaksimumkan penyerapan. Ada magnesium semulajadi untuk meningkatkan ketumpatan tulang. Anda boleh menghubungi 0193949873 atau pengedar yang aktif yang lain. Penafian: Kandungan dalam laman ini TIDAK bertujuan untuk menggantikan nasihat perubatan doktor anda atau rawatan. Jangan sekali-kali mengabaikan nasihat doktor anda, atau kelewatan dalam mencari rawatan.
Views: 2774 Norfaziela Dot Com
Pencuci Muka Untuk Lelaki - Ini Yang Terbaik !
 
02:16
Bagi lelaki yang menjaga penampilan, pencuci muka adalah penting. Kotoran, minyak, bintik hitam dan parut nak kena hilang. Saya adalah pengguna dan saya rasa sangat berbeza dengan pencuci lain. Untuk tempahan, sila Whatsapp' cleanser' ke 0193949873 dan layari http://norfaziela.com/ utnuk info tambahan.
Views: 13654 Norfaziela Dot Com
Cara Atasi Rambut Gugur Dengan Cepat Dan Ringkas
 
02:18
Atasi masalah rambut gugur dengan cepat. Produk berkualiti dan semulajadi. Formula antarabangsa sari saintis bertaraf dunia dari US. Layari http://norfaziela.com/ dan hubungi 0193949873. Atau klik www.wasap.my/60193949873/RambutGugur
Views: 4630 Norfaziela Dot Com
Cara Kempiskan Perut Buncit Yang Berlemak
 
02:05
Kempiskan perut dengan 3 cara berkesan ini. Semulajadi, selamat dan jenama antarabangsa yang popular. Layari http://norfaziela.com/cara-kempiskan-perut-buncit-dengan-2-cara-berkesan-dah-terbukti/ Atau hubungi 0193949873
Views: 129090 Norfaziela Dot Com
Cara Kecilkan Pori Di Wajah Dengan Cepat Dan Semulajadi
 
02:03
Wajah nampak teruk dengan pori yang terbuka ? Kecilkan pori wajah anda menggunakan produk semulajadi yang berkesan ini. Ia mengatasi punca sebenar pori terbuka. Layari http://norfaziela.com/cara-mengecilkan-pori-pori-wajah-dengan-cepat-dan-semulajadi/ Saya, Norfaziela Mohd Noor ialah perunding kecantikan dan kesihatan yang pakar dalam konsultansi produk Shaklee. Saya meminati bidang kecantikan wajah dan berguru dengan ramai pakar nutrisi. Jadi jika inginkan kecantikan semualajadi tanpa produk yang mengandungi toksik, sila hubungi saya di 0193949873.
Views: 37888 Norfaziela Dot Com
Cara Atasi Tona Kulit Tak Sekata Dengan Cepat Dan Berkesan
 
02:08
Cerahkan kulit dengan sekata dan cepat. Tona kuit tak sekata bukanlah masalah yang susah dirawat. Layari http://norfaziela.com/ dan hubungi 0193949873 untuk produk dan nasihat.
Views: 2694 Norfaziela Dot Com
Cara Minum ESP Shaklee
 
01:27
Cara minum ESP Shaklee bagi memberikan kesan yang optimum pada kulit dan tenaga. ESP mestilah diambil dengan sukatan yang betul. Layari http://norfaziela.com/ untuk tips kecantikan dan info produk Shaklee.
Views: 18740 Norfaziela Dot Com
Cara Atasi Parut Jerawat, Chicken Pox, Mengandung, Cedera & Gigitan Serangga Dengan Berkesan
 
02:17
Cara atasi parut jerawat dengan teknik paling berkesan. Terbukti 100% mengatasi parut di wajah. Saya Ziela dan saya pakar dalam membantu wanita mengatasi masalah kecantikan sejak tahun 2013. Parut boleh menyebabkan kita rendah diri. Saya kongsikan cara atasi parut pada kulit atau tubuh dengan berkesan dan selamat. Hubungi saya di 0193949873 untuk konsultansi dan tempahan produk.
Views: 2874 Norfaziela Dot Com
Pencuci Muka Untuk Jerawat Dan Jeragat Terbaik di Malaysia
 
02:01
Pencuci muka khas untuk kulit jerawat, jeragat dan sensitif. Sangat jimat. Kos hanya RM11 sebulan. Hubungi 0193949873 atau layari http://norfaziela.com/
Views: 15007 Norfaziela Dot Com
Cara Atasi Eye Bag & Mata Panda
 
02:28
Rasa tak selesa dengan eye bag dan mata lebam ? Ketahui punca dan cara atasi eye bag dan mata panda dengan krim semulajadi Enfusella. Hubungi ziela melalui whatsapp 0193949873 dan layari http://norfaziela.com/
Views: 4571 Norfaziela Dot Com
Cara Atasi Angin Dengan Peppermint- Ginger Plus
 
01:32
Buang angin dengan Peppermint-Ginger Luas. Cepat melegakan perut dan masalah berkaitan angin. Hubungi saya di 0193949873 atau layari http://norfaziela.com/.
Views: 2827 Norfaziela Dot Com
Cara Hilangkan Jeragat dengan Set Jeragat Budget Shaklee
 
01:33
Set Jeragat Budget Shaklee khas untuk menghilangkan jeragat dengan kos yang rendah. Ini adalah produk penting dalam Set Jeragat Shaklee yang mengatasi punca sebenar jeragat. Layari http://norfaziela.com/ untuk lebih info berkenaan kecantikan.
Views: 17902 Norfaziela Dot Com
Cara Cepat Hilangkan Jeragat - Mini Pack Jeragat
 
01:21
Set Jeragat yang sangat-sangat berjaya sejak 2013. Jeragat pudar dengan cepat dan ramai yang kembali yakin dengan wajah mereka. Anda mesti cuba. Dapatkan hanya daripada saya untuk cara makan yang betul dan berkesan. Layari http://norfaziela.com/ dan hubungi 0193949873 sekarang.
Views: 3419 Norfaziela Dot Com
Cara Atasi Keputihan Kronik Dengan Betul
 
02:24
Dapatkan cara sebenar atasi keputihan kronik yang menjadi masalah besar pada wanita. Kembalikan keharmonian rumah tangga dengan mengatasi masalah ini. Hubungi 0193949873 atau pengedar shaklee yang boleh beri adna konsultansi yang tepat. Layari http://norfaziela.com/.
Views: 2619 Norfaziela Dot Com
Pencuci Muka Terbaik - NutriWhite Gentle Deep Foaming Cleanser
 
01:51
Bosan dengan pencuci muka yang tak ada kesan ? Ini pencuci muka yang terbaik untuk 4 jenis kulit wajah. Cuba NutriWhite Gentle Deep Foaming Cleanser sekarang. Hubungi pengedar terdekat atau hubungi 0193949873. Layari http://norfaziela.com/ untuk info kecantikan terbaik.
Views: 2427 Norfaziela Dot Com
Cara Atasi Stress Dengan B Complex
 
02:33
Cara atasi stress dengan B Complex semulajadi. Vitamin anti stress yang perlu diambil setiap hari. Layari http://norfaziela.com/ untuk lebih info tentang pengurusan kecantikan dan kesihatan. Servis Tersedia : ✔ Khidmat nasihat tentang cara mengatasi masalah kesihatan dan kecantikan. ✔ Penghantaran produk. ✔ Pendaftaran pengedar Shaklee ✔ Latihan dan bimbingan bina income dari rumah * Lebih ramai ejen diperlukan diseluruh negara. Produk 99% berkesan dan tinggi repeat order. Whatsapp ke 0193949873 (Puan Ziela) atau 0199832339 ( En. Amin)
Views: 5395 Norfaziela Dot Com
Review Gentle Deep Foaming Cleanser
 
02:06
Pencuci semulajadi yang mencuci sehingga ke dalam liang kulit. Diperkaya dengan Vitamin C yang meningkatkan lagi kesihatan dan kulit cerah. Berkesan untuk masalah jerawat, jeragat, blackhead dan whitehead. Hubungi saya di 0193949873 atau layari http://norfaziela.com/.
Views: 2332 Norfaziela Dot Com
Cara Sembuhkan Luka Dengan Cepat
 
01:25
Dapatkan nutrisi untuk cepatkan luka sembuh. Dengan nutrisi yang lengkap, insyaAllah luka akan cepat pulih. Layari http://norfaziela.com/ dan hubungi 0193949873. Klik www.wasap.my/60193949873/SetLuka
Views: 3970 Norfaziela Dot Com
Skin Care Terbaik Di Malaysia - 100% Di Jamin Berkesan
 
03:15
Penantian anda berakhir sekarang. Ini satu-satunya skin care yang berkesan cepat dan paling selamat. Bebas dari 1500 merbahaya dan diuji secara klinikal. Kulit muda 10 tahun selepas penggunaan 56 hari. Dapatkan dari pakar skin care. Hubungi 0193949873 dan layari http://norfaziela.com/
Views: 2245 Norfaziela Dot Com
Atasi Jeragat Dengan Vivix - Tonik Semulajadi Atasi Sel Mati
 
01:59
Hilangkan jeragat kronik anda dengan Vivix, tonik semulajadi yang tinggi antioksidan. Vivix mampu membantu mengatasi punca utama jeragat iaitu sel kulit mati. Layari http://norfaziela.com/ atau whatsapp ke 0193949873 untuk konsultansi dan tempahan. Salam Sayang, Norfaziela Mohd Noor
Views: 3504 Norfaziela Dot Com
Bisnes Paling Menguntungkan Tanpa Modal Besar
 
01:10
Anda nak bisnes yang paling untung, modah rendah dan ada mentor yang komited bantu anda jana pendapan 4-5 angka sebulan. Dengan teknik pemasaran dan bisnes yang terbukti, anda akan berjaya. Layari http://bisnesultimate.com/index.php/2018/01/04/bisnes-online-yang-menguntungkan-tanpa-modal-besar-produk-teknik-team-support-disediakan/ dan hubungi 0193949873 / 0199832339. Kelebihan Bisnes: Modal rendah Produk 'high demand' Tinggi 'repeat order' Teknik online/ ofline percuma Group support 24/7 Kelas bisnes harian, mingguan dan bulanan. Daftar sekarang !
Views: 6762 Norfaziela Dot Com
Cara Kecutkan Cyst Dengan Cepat Dan Paling Selamat
 
01:05
Takut dengan doktor nak bedah Cyst ? Anda kena cub cara kecutkan Cyst dengan cepat. Guna produk semulajadi yang sangat berkualiti. Bukan produk merepek. Layari https://wp.me/p4HBj9-1Az dan whatsapp ke 0193949873.
Views: 7619 Norfaziela Dot Com
Cara Atasi Resdung Teruk Dengan Cepat
 
03:31
Anda ada resdung yang kronik ? Atasi resdung anda dengan 3 produk yang dijamin menhalang simptom resdung dengan berkesan. Layari http://norfaziela.com/ untuk info kesihatan. Penafian: Kandungan dalam laman ini TIDAK bertujuan untuk menggantikan nasihat perubatan doktor anda atau rawatan. Jangan sekali-kali mengabaikan nasihat doktor anda, atau kelewatan dalam mencari rawatan.
Views: 44055 Norfaziela Dot Com
Krim Jeragat Paling Berkesan & Selamat | Radiance C+E
 
01:38
Krim jeragat ini bukan saja berkesan tapi bebas 2500 bahan kimia. 200% selamat. Ia menyihatkansel jeragat sehingga jeragat hilang. Inilah krim yang anda cari selama ni. Layari http://jeragatexpert.com/ dan hubungi 01939849873 untuk pertanyaan.
Views: 2574 Norfaziela Dot Com
Promosi Shaklee Januari 2017- Muda 25 tahun !
 
02:44
Kenapa mesti rebut promo bulan ini ? Jangan sekali- kali lepaskan peluang untuk miliki antioksidan terbaik dari Shaklee. Vitamin terbaik dengan harga promosi, keahlian dan keuntungan cash. Sila 'subscribe' channel ini atau layari http://norfaziela.com/
Views: 1666 Norfaziela Dot Com
Cara Atasi Rambut Gugur Dengan Vitamin
 
02:08
Cara atasi rambut gugur dengan vitamin semulajadi. Ketahui juga punca yang menyebabkan rambut gugur. Layari http://norfaziela.com/. Servis Tersedia : ✔ Khidmat nasihat tentang cara mengatasi masalah kesihatan dan kecantikan. ✔ Penghantaran produk. ✔ Pendaftaran pengedar Shaklee ✔ Latihan dan bimbingan bina income dari rumah * Lebih ramai ejen diperlukan diseluruh negara. Produk 99% berkesan dan tinggi repeat order. Whatsapp ke 0193949873 (Puan Ziela) atau 0199832339 ( En. Amin)
Views: 2973 Norfaziela Dot Com
Cara Menaikkan Kesihatan Tulang Patah Atau Retak
 
02:00
Tulang yang rapuh dan patah perlukan nutrisi tambahan untuk lebih cepat sembuh. Hubungi 0193949873 atau ejen Shaklee yang sah. Pastikan penjual mampu berikan konsultansi terbaik. Layari http://norfaziela.com/
Views: 3443 Norfaziela Dot Com
Tulang Retak Dan Tulang Patah - Cepat Pulih Secara Semulajadi
 
02:21
Bantu cepatkan penyembukan tulang retak atau tulang patah. Beri nutrisi yang diperlukan tulang untuk cepat sembuh. Layari http://norfaziela.com/ dan hubungi 0193949873. Klik www.wasap.my/60193949873/TulangPatahRetak
Views: 5701 Norfaziela Dot Com
Kenapa Pengguna Shaklee Wajib Daftar Ahli Shaklee ?
 
01:53
Nak semua keistimewaan produk Shaklee ? Kenala menjadi ahli Shaklee Malaysia. Follow saya di: http://norfaziela.com/ https://www.facebook.com/norfaziela.mohdnoor https://www.facebook.com/norfazieladotcom/ https://www.instagram.com/norfaziela_dot_com/ https://www.youtube.com/channel/UCGTO178fHdUrpEYNcG5PfV
Views: 1000 Norfaziela Dot Com
Cara Memilih Pencuci Muka Sesuai Untuk Kulit Sensitif Dan Jerawat
 
05:25
Memang susah nak pilih pencuci muka untuk kulit sesitif. Salah pakai, jerawat makin teruk jadinya. Saya kenalkan pencuci muka Nutriwhite yang sangat natural dan berkesan. Pertanyaan/ Order, Sila whatsapp ke 0193949873 atau layari http://norfaziela.com/.
Views: 13806 Norfaziela Dot Com
Pencuci Muka Lelaki Terbaik 2018
 
03:32
Pencuci mula lelaki 3 dalam 1 yang bukan saja membersih tapi merawat masalah epert jerawat, jeragat, parut dan sebagainya. Dengan kajian 8 tahun oleh saintis dunia, inilah pencuci muka lelaki yang terbaik di pasaran Malaysia. Layari http://norfaziela.com/pencuci-muka-untuk-lelaki-yang-terbaik/ dan hubungi 0193949873.
Views: 1027 Norfaziela Dot Com
Cara Atasi Gastrik Dalam Masa 2 Minggu - Testimoni Sebenar
 
04:09
Dalam masa 2 minggu gatrik beliau hilang. Pernah habiskan RM7,000 untuk rawatan gastrik di hospital pakar. Kini selepas menggunakan Set Gastrik Shaklee, beliau pulih dan kembali hidup normal. Whatsapp ke 0193949873 Layari http://norfaziela.com/
Views: 5784 Norfaziela Dot Com
Cara Cerahkan Muka dengan Vitamin C Shaklee
 
02:04
VItamin C Shaklee dapat mencerahkan kulit dan muka. Ini dibuktikan dengan banyak testimoni pengguna yang mengambilnya dari saya. Kesan peningkatan kolagen selepas pengambila vitamin C sangat jelas dengan kulit yang semakin cerah. Layari http://norfaziela.com/ untuk mendapatkan lebih tips dan produk kecantikan.
Views: 22495 Norfaziela Dot Com
Cara Tingkatkan Kesuburan Dengan Set Subur Shaklee
 
02:54
Cara tingkatkan kesuburan untuk besarkan peluang anda untuk hamil. Layari http://norfaziela.com/ atau whatsapp ke 0193949873 untuk konsultansi dan tempahan.
Views: 1061 Norfaziela Dot Com
Cara Tambah Tenaga Lelaki Yang Selalu Penat
 
02:48
Tambah tenaga anda dengan Coq Trol Plus, produk baru daripada Shaklee. Kuatkan jantung, otot dan kelelakian. Juga perbaiki keadaan kulit yang bermasalah. Hubungi 0199832339 atau layari htyp://www.norfaziela.com.
Views: 331 Norfaziela Dot Com
Cara Buang Lemak Dengan Lecithin Shaklee
 
02:58
Demo Lecihtin yang memecahkan lemak dengan berkesan. Untuk info lanjut berkaitan vitamin kesihatan & kecantikan, sila layari http://norfaziela.com/
Views: 7022 Norfaziela Dot Com
Cara Atasi Resdung Kronik Dengan Set Resdung Shaklee
 
04:01
Atasi masalah resdung kronik dengan vitamin semulajadi dari Shaklee. Untuk info lanjut berkaitan vitamin kesihatan & kecantikan, sila layari http://norfaziela.com/
Views: 6611 Norfaziela Dot Com
Cara Memilih Pencuci Muka Untuk Kulit Berminyak Dan Kulit Kering
 
02:36
Bagaimana nak pastikan pencuci muka sesuai dengan kulit kita yang berminyak atau kering. Takkan asyik tukar pencuci saja. Jadi ...................... NUTRIWHITE GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER ...................... Pencuci muka yang sesuai untuk kulit berminyak, kering atau kombinasi. Fungsinya: a) Membersihkan dan menyegarkan kulit b) Rumpai laut menanggalkan kotoran, mengelupaskan sel-sel mati dan menegangkan kulit c) Alga Hijau melembapkan kulit dan membersih hingga jauh ke dalam liang-liang kulit untuk menghapuskan toksin d) Strawberi Begonia mencerahkan dan meratakan tona kulit e) Lembut dan menyegarkan Skin care khas untuk kulit asia yang bukan saja sangat berkesan tetapi sangat selamat. Nutriwhite dijamin bebas daripada: Bahan kimia merbahaya Paraben Bisphenol-A Toksik Klorin pencuci Formaldehyde Sodium Hydroxide Bahan sintetik Perasa tiruan Pengawet tiruan Dyes MSG Trans Fats Layari blog ini dan hubungi mereka untuk tempahan: http://syokvitamin.blogspot.my/ HP: 0194706780 (Nas) PERAK http://sihatyakin.blogspot.my/ HP: 0128660655 (Azi) SABAH http://www.anisamril.com/ HP: 0129900190 (Izma) KELANTAN/ TRG http://healthybeautyhouse.blogspot.my/ HP: 0137796796 (Tini) JOHOR http://haziea83.blogspot.my/ HP: 0163524104 (Azie) KL http://gewmiza.blogspot.my HP: 0199363759 (Mizah) TERENGGANU/ KELANTAN http://norfaziela.com/ HP: 0193949873 (Ziela) KL http://www.yusnie78.blogspot.com HP: 0182438493 (Yus) KL http://ckdayah.blogspot.my HP: 0179793589 (Dayah) KL http://esharingilmu.blogspot.my/ HP: 0179859410 (Fitrah) TERENGGANU
Views: 4580 Norfaziela Dot Com
Cara Atasi Jerawat Kronik Dengan Cepat
 
02:52
Apa punca jerawat kronik ? Atasi jerawat kronik dari puncanya dengan produk ini. Layari http://norfaziela.com/.
Views: 1186 Norfaziela Dot Com
Cara Daftar Ahli Shaklee Malaysia
 
02:02
Dapatkan bermacam kelebihan sebagai ahli Shaklee. Daftar dengan yuran serendah RM79.50 atau dengan cara percuma. layari http://norfaziela.com/ http://syokvitamin.blogspot.my/ http://haziea83.blogspot.com/ http://myrakanita.wordpress.com http://sihatyakin.blogspot.com/
Views: 696 Norfaziela Dot Com

Penyebab penyakit kulit di wajah.

Penyakit kulit wajah tidak hanya merusak penampilan, tetapi juga dapat menunjukkan pelanggaran serius dalam pekerjaan tubuh. Selain itu, manifestasi sebagian dari mereka menyebabkan ketidaknyamanan, gatal dan gatal. Dengan perawatan, penting untuk tidak menunda, karena pada tahap awal lebih mudah untuk menyingkirkan masalah.

Penyebab yang menyebabkan penyakit di wajah.

Kondisi kulit dapat bervariasi karena berbagai alasan. Kegagalan dalam tubuh dapat menyebabkan sejumlah faktor. Perawatan yang salah. Jika Anda tidak cukup memperhatikan pembersihan, maka pori-pori akan tersumbat. Dan ini, pada gilirannya, memprovokasi, perbanyakan bakteri. Juga pada konsekuensi yang tidak menyenangkan dari penggunaan kosmetik yang kurang lancar, terlalu lama atau terlalu tidak pantas. Keturunan. Jika secara alami kulit berminyak, rawan peradangan dan jerawat, maka tidak akan mudah mengatasinya. Tetapi ada prosedur kosmetik dan sarana khusus, yang tindakannya ditujukan untuk memecahkan masalah yang sama. Nutrisi yang tepat membantu menormalkan kerja kelenjar sebaceous. Gaya hidup. Penyalahgunaan makanan dan alkohol yang berbahaya, kurangnya olahraga di luar ruangan, merokok dan kurang tidur sangat penting bagi tubuh. Sifat-sifat pelindung kulit melemah, itu mudah menyerah pada penyakit. Penyakit. Penyakit organ internal dapat secara harfiah tercermin pada wajah, karena kekebalan kulit dalam kasus ini jatuh. Stres. Jika Anda memiliki banyak gugup, itu juga bisa menyebabkan ruam di wajah. Kegagalan hormonal. Virus dan infeksi lainnya, infeksi parasit.
Perhatian khusus untuk perawatan wajah harus diberikan untuk pembersihan. Sarana harus dipilih sesuai dengan jenis kulit. Apa yang bisa saya lakukan untuk disembuhkan?
Untuk menyembuhkan dan memulihkan kecantikan, perlu untuk menetapkan apa yang menyebabkan penyakit kulit wajah. Diagnosis memiliki efek langsung pada pengobatan. Dalam beberapa kasus, pembersihan dan perawatan yang lebih menyeluruh, pada orang lain, obat-obatan tidak dapat dihindari. Anda harus mulai dengan penyebab masalah. Untuk melakukan ini, Anda mungkin harus beralih ke gaya hidup sehat, memeriksa kembali makanan, mengubah metode perawatan, dan menjalani perawatan.
Penting untuk berkonsultasi dengan dokter tepat waktu. Dia akan mendiagnosa dan memberikan saran pengobatan. Untuk melupakan beberapa penyakit, perlu menggunakan agen antijamur dan antibiotik. Mereka diresepkan untuk penggunaan oral atau eksternal. Setelah penyakit diidentifikasi, Anda dapat melawannya dan obat tradisional. Mereka meningkatkan tindakan obat dan mengurangi gejala penyakit. Tetapi perawatan di rumah tidak selalu efektif, terutama pada kasus yang parah. Dengan kunjungan ke dokter kulit, lebih baik untuk tidak menunda. Rekomendasi yang akan dia berikan juga tidak disarankan untuk diabaikan. Masih kemarin, tidak ada yang punya kesempatan untuk mendapatkan kembali pemuda tanpa operasi plastik, tetapi hari ini telah muncul!