Home
Videos uploaded by user “Denaihati”
Iwan Dangdut menyanyi di hadapan ulama Indonesia
 
01:38
Iwan Dangdut menyanyi di hadapan ulama Indonesia
Views: 173755 Denaihati
Dasyat betul makcik ni melatah
 
02:01
Dasyat betul makcik ni melatah 🤣🤣🤣 Tengok disebalik tabir je dah dekah2,belom fullmovie lagi ni.. Katanya ni dari movie LATAH.. tapi x pasti.. Sumber : IG iedamoin
Views: 10093 Denaihati
Denda yang menenangkan hati
 
01:00
Kiriman video oleh seseorang, menyatakan 4 pelajar madrasah ini telah di denda oleh guru mereka.. kredit: Koleksi Video Islamik Motivasi dan Isu Semasa
Views: 103975 Denaihati
Mira Filzah pilih Zizan Razak
 
01:01
Mira Filzah pilih Zizan Razak #MiraFilzah
Views: 265364 Denaihati
Definisi diet dan makan sikit je bagi wanita
 
02:12
Definisi diet dan makan sikit je bagi wanita Comel lak Nabila Razali ni Kredit : Gegar.my
Views: 9599 Denaihati
Sejarah Melayu yang menjadi rahsia selama ini
 
05:26
Sejarah Melayu yang menjadi rahsia selama ini
Views: 5583 Denaihati
Perompak kena langgar dengan tuan rumah
 
00:59
Perompak kena langgar dengan tuan rumah
Views: 203836 Denaihati
Iklan hari Raya duit RM1
 
03:57
Sebelum tengok cuba teka iklan apa? Kredit: GraphStudio
Views: 15815 Denaihati
Azharina - Kejora Ku Bersatu
 
03:38
Jangan lupa subscribe ya utk banyak lagi video GV3
Views: 57123 Denaihati
Suara dan Wajah Fairuz Misran sebiji macam P Ramlee
 
05:07
Suara dan Wajah Fairuz Misran sebiji macam P Ramlee Untuk baca biodata Fairuz MIsran sila klik @ https://denaihati.com/fairuz-misran-jelmaan-tan-sri-p-ramlee-ramai-yang-rindu
Views: 31337 Denaihati
Sari Yanti bersenda gurau dengan Jep Sepahtu
 
04:01
Sari Yanti bersenda gurau dengan Jep Sepahtu
Views: 621606 Denaihati
Penjelasan Jep Sepahtu tentang hubungan dengan Sari Yanti
 
03:26
Penjelasan Jep Sepahtu tentang hubungan dengan Sari Yanti
Views: 582519 Denaihati
Freemason, Dajjal, Masjid Al Aqsa | Ustaz Auni Mohamed
 
09:08
Ceramah Ustaz Auni Mohamed mengenai Freemason, Kedatangan Dajjal, Fitnah Yang Di Bawa. Kisah kehadiran dajjal di https://denaihati.com/munculnya-dajjal-fitnah-akhir-zaman-freemasons-dan-tasik-kinneret
Views: 8751 Denaihati
Hantarannya RM20k....kalau korang?
 
04:10
Hantarannya RM20k....kalau korang? Kredit : Crunchiz
Views: 22122 Denaihati
Punya susah nak kasi makan, kalau anak Ummi
 
01:05
Punya susah nak kasi makan, kalau anak Ummi... dah kena cubit...,geram nya.. kita dah masak sedap2 dia tak nak makan. Kalau ajak bergurau suka nya tak terkata.. alahai Bonda Kredit: Ummi Abdullah Saadah
Views: 10607 Denaihati
Mira Filzah - Super 40 Era
 
02:00
Mira Filzah - Super 40 Era #MiraFilzah
Views: 6144 Denaihati
Ustaz Dasuki di Kampung yg tenggelami bumi di Palu
 
02:15
Ustaz Dasuki di Kampung yg tenggelami bumi di Palu
Views: 7049 Denaihati
Sedap suara pengantin ni menyanyi lagu akak Ziana Zain
 
02:33
Sedap suara pengantin ni menyanyi lagu akak Ziana Z. Terhibur semua tetamu😍 Kredit: Arifuddin Abdullah
Views: 20703 Denaihati
Zarul Umbrella memang hebat
 
07:49
Zarul Umbrella nanyi lagu OUG memang power Zarul Umbrella Jangan lupa like page facebook.com/zarulgegarvaganza
Views: 77842 Denaihati
Gol Epic Final Piala Malaysia 2018 Terengganu FC vs Perak TBG - 120 minit
 
04:06
Kredit : LigaBolaSepakMalaysia
Views: 7670 Denaihati
Sedap lagu ciptaan sendiri adik ni.
 
05:03
Sedap lagu ciptaan sendiri adik ni... kredit: JiwaKoyak Official
Views: 24676 Denaihati
Ayam Tandoori yg moist
 
01:23
Korang wajib try Ayam Tandoori yg moist ni. Sedap di makan dengan roti nan kredit: Rasapop
Views: 3760 Denaihati
Zarul Umbrella & Gmie chatting dgn fans
 
01:01
Zarul Umbrella & Gmie chatting dgn fans
Views: 6737 Denaihati
Sebak tengok wife Achey buat surpise bagi hadiah Anak Angkat
 
02:47
Sebak tengok wife Achey buat surpise bagi hadiah Anak Angkat untuk birthday Achey😭😭😭 Semoga achey dan wide terus dimurahkan rezeki😍 kredit: Achey Kintangkintung
Views: 1825 Denaihati
Getaran Jiwa oleh Fairuz Misran sama macam P Ramlee
 
03:11
Getaran Jiwa oleh Fairuz Misran sama macam P Ramlee Detail kisah Fairuz Misran @ https://denaihati.com/fairuz-misran-jelmaan-tan-sri-p-ramlee-ramai-yang-rindu
Views: 11894 Denaihati
Kisah Lawak Salah Faham Bini Tak Datang Period 2 Bulan
 
11:08
Kisah Lawak Salah Faham Bini Tak Datang Period 2 Bulan Dengan Pekerja TNB - Ustaz Syamsul Debat
Views: 56815 Denaihati
Zarul Umbrella - dedah rahsia diri part 1
 
01:00
Zarul Umbrella - dedah rahsia diri
Views: 9135 Denaihati
Zarul Umbrella - Dedah Rahsia Diri part 2
 
01:50
Zarul Umbrella - Dedah Rahsia Diri
Views: 14947 Denaihati
Mira Filzah dan Adi Putra throwback Cinta Si Wedding Planner
 
02:18
Mira Filzah dan Adi Putra throwback Cinta Si Wedding Planner di UKM Bangi
Views: 4244 Denaihati
Dato Siti Nurhaliza praktis untuk final Gegar Vaganza
 
01:01
Dato Siti Nurhaliza praktis untuk final Gegar Vaganza Follow page kami http://facebook.com/denaihati
Views: 16146 Denaihati
Aiman Tino buli Sufian Suhaimi
 
00:56
Aiman Tino buli Sufian Suhaimi
Views: 48008 Denaihati
Jika esok aku tiada lagi didunia
 
03:08
Jika esok aku tiada lagi didunia kredit: viral media johor
Views: 11266 Denaihati
Zarul Umbrella pertama kali nyanyi lagu dangdut
 
01:35
Zarul Umbrella Jangan lupa like page facebook.com/zarulgegarvaganza
Views: 35024 Denaihati
Dengarkan akak kita nyanyikan lagu Permaisuri
 
04:16
Dengarkan akak kita nyanyikan lagu Permaisuri 😍 Cover lagu shidi data kredit: I Viral
Views: 4200 Denaihati
Di bagi RM15 suruh beli buku... buku xnampak tp duit habis
 
01:03
Di bagi RM15 suruh beli buku... buku xnampak tp duit habis... kena soal siasat... 2x chicken chop... 1x mee... 1x aiskrim... hahahaha adik2.... Kredit: En Wan
Views: 1868 Denaihati
Mira Filzah Jam Hot di Hot.fm
 
01:04
Mira Filzah Jam Hot di Hot.fm #Mirafilzah
Views: 8420 Denaihati
Inilah perjalanan harian penduduk kat Gunung Sichuan.
 
03:58
Inilah perjalanan harian penduduk kat Gunung Sichuan.
Views: 8936 Denaihati
Hilux jatuh dalam sungai di pulau warisan
 
01:40
Terengganu, Detik cemas 5 sekeluarga termasuk bayi, Hilux jatuh dalam sungai di pulau warisan, tindakan pantas orang ramai berjaya menyelamatkan mangsa. Kredit: Faliq Fahmie
Views: 2005 Denaihati
Surah Al Fajr Bacaan terakhir Sheikh Hani Ar Rifal sebelum meninggal dunia
 
06:01
Surah Al Fajr Bacaan terakhir Sheikh Hani Ar Rifal sebelum meninggal dunia
Views: 4998 Denaihati
Mira Filzah - muka gabra naik roller coaster Tokyo
 
05:00
Mira Filzah - muka gabra naik roller coaster Tokyo
Views: 9030 Denaihati
Birthday Party Mira Filzah Turns 24
 
02:59
This is my true love. 💖 @miraclegacy_ @fastyleasia #MiraFilzahTurns24 #MFturns24 #SelamatUlangTahunSayang #MiraFilzah ✨ (Video by @norashikinaz)
Views: 3986 Denaihati
Mira Filzah - Couture New York Fashion Week 2017
 
01:16
Mira Filzah - Couture New York Fashion Week 2017
Views: 27709 Denaihati
Zur Eda versi Dangdut
 
03:40
Jangan lupa subscribe ya utk banyak lagi video GV3
Views: 5496 Denaihati
Zarul Ramalanku Benar Belaka - Hi Tea KL
 
05:18
Zarul's Hi Tea Party di Hotel Royal KL. #vlogretis #blogretis #denaihatiTV
Views: 14257 Denaihati
Ini dia koleksi roti canai terbang yg tak suka turun
 
03:03
Ini dia koleksi roti canai terbang yg tak suka turun Kredit: online funny malaysia
Views: 1779 Denaihati
Hormon Bagi Pokok Berbuah (Hingga patah dahan)
 
05:12
Hormon Bagi Pokok Berbuah (Hingga patah dahan) 2 biji telor 1 botol yakult Masukkan dan campur kedua2nya ke dlm botol air mineral 500 ml dan goncang. Peram 3 hari. Untuk semua jenis pokok. Untuk semburan/spray keseluruhan pokok: Ambil 2-3 sudu makan campur 20 litre air. Untuk siraman ke tanah: Ambil 5 sudu makan campur 20 litre air. Spray/siram setiap 7 hari. CopyPaste dari fb Hafizah BT Ibrahim Fizah
Views: 53998 Denaihati
Mungkin 80kg berat buah sawit brader kita ni angkat masih boleh tersenyum.
 
01:28
Mungkin 80kg berat buah sawit brader kita ni angkat masih boleh tersenyum. Demi keluarga tersayang utk menyara 5 orang anak. kiriman: Amaq Kangkung
Views: 19810 Denaihati
Lagu Raya hip hop utara
 
03:01
Tadi ngantuk terus segar dengar lagu raya hip hop utara ni😀 Kredit: Dj Ed, Arbanji Studio
Views: 1210 Denaihati
Zarul Gerhana
 
02:02
Zarul Gerhana
Views: 2843 Denaihati
Gmie Persembahan separuh akhir kedua
 
03:54
Gmie Persembahan separuh akhir kedua
Views: 18719 Denaihati

Penyebab penyakit kulit di wajah.

Penyakit kulit wajah tidak hanya merusak penampilan, tetapi juga dapat menunjukkan pelanggaran serius dalam pekerjaan tubuh. Selain itu, manifestasi sebagian dari mereka menyebabkan ketidaknyamanan, gatal dan gatal. Dengan perawatan, penting untuk tidak menunda, karena pada tahap awal lebih mudah untuk menyingkirkan masalah.

Penyebab yang menyebabkan penyakit di wajah.

Kondisi kulit dapat bervariasi karena berbagai alasan. Kegagalan dalam tubuh dapat menyebabkan sejumlah faktor. Perawatan yang salah. Jika Anda tidak cukup memperhatikan pembersihan, maka pori-pori akan tersumbat. Dan ini, pada gilirannya, memprovokasi, perbanyakan bakteri. Juga pada konsekuensi yang tidak menyenangkan dari penggunaan kosmetik yang kurang lancar, terlalu lama atau terlalu tidak pantas. Keturunan. Jika secara alami kulit berminyak, rawan peradangan dan jerawat, maka tidak akan mudah mengatasinya. Tetapi ada prosedur kosmetik dan sarana khusus, yang tindakannya ditujukan untuk memecahkan masalah yang sama. Nutrisi yang tepat membantu menormalkan kerja kelenjar sebaceous. Gaya hidup. Penyalahgunaan makanan dan alkohol yang berbahaya, kurangnya olahraga di luar ruangan, merokok dan kurang tidur sangat penting bagi tubuh. Sifat-sifat pelindung kulit melemah, itu mudah menyerah pada penyakit. Penyakit. Penyakit organ internal dapat secara harfiah tercermin pada wajah, karena kekebalan kulit dalam kasus ini jatuh. Stres. Jika Anda memiliki banyak gugup, itu juga bisa menyebabkan ruam di wajah. Kegagalan hormonal. Virus dan infeksi lainnya, infeksi parasit.
Perhatian khusus untuk perawatan wajah harus diberikan untuk pembersihan. Sarana harus dipilih sesuai dengan jenis kulit. Apa yang bisa saya lakukan untuk disembuhkan?
Untuk menyembuhkan dan memulihkan kecantikan, perlu untuk menetapkan apa yang menyebabkan penyakit kulit wajah. Diagnosis memiliki efek langsung pada pengobatan. Dalam beberapa kasus, pembersihan dan perawatan yang lebih menyeluruh, pada orang lain, obat-obatan tidak dapat dihindari. Anda harus mulai dengan penyebab masalah. Untuk melakukan ini, Anda mungkin harus beralih ke gaya hidup sehat, memeriksa kembali makanan, mengubah metode perawatan, dan menjalani perawatan.
Penting untuk berkonsultasi dengan dokter tepat waktu. Dia akan mendiagnosa dan memberikan saran pengobatan. Untuk melupakan beberapa penyakit, perlu menggunakan agen antijamur dan antibiotik. Mereka diresepkan untuk penggunaan oral atau eksternal. Setelah penyakit diidentifikasi, Anda dapat melawannya dan obat tradisional. Mereka meningkatkan tindakan obat dan mengurangi gejala penyakit. Tetapi perawatan di rumah tidak selalu efektif, terutama pada kasus yang parah. Dengan kunjungan ke dokter kulit, lebih baik untuk tidak menunda. Rekomendasi yang akan dia berikan juga tidak disarankan untuk diabaikan. Masih kemarin, tidak ada yang punya kesempatan untuk mendapatkan kembali pemuda tanpa operasi plastik, tetapi hari ini telah muncul!