HomeЛюди и блогиRelated VideosMore From: SAFImalaysia

SAFI Naturals: Pembersih Muka Baharu! Guna SAFI, Baru Cun!

59 ratings | 15862 views
Guna sabun untuk cuci muka lagi?! Cubalah Pembersih Muka Safi BAHARU! Sesuai untuk semua yang mahukan kulit muka yang lebih cun! Diformulasi dengan 4 varian yang berasaskan bahan semulajadi, sememangnya "goals" untuk kulit lebih lembut, menawan, segar dan berseri! #gunasafibarucun #gunacleanserbarucun
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (29)
shami35 (8 days ago)
Walaupun Ernisya tidak lagi menjadi Wakil Dewi Remaja utk edisi 1819..harap kerjaya nye sebagai anak seni akan berkembang dgn baik. Kita doakan yg baik2 utk dewi2 yg tidak lagi menjadi wakil Dewi Remaja 1819. Semoga kesilapan nan lalu menjadi pengajaran & pengalaman yg berguna di masa akan datang.
Nor Atifah (12 days ago)
Sesuai utk lelaki pkai x?
str lite (14 days ago)
Haha acah2 berhijab pun dpt job safi hihi #ernisha #dewiremajaPropa
Ika Myungsoo (21 days ago)
Tu ernisha kn??
Saiful 1802 (30 days ago)
Klau x pkai safi ni x cun la ye..cam bodo je iklan
Nurdania 1996 (1 month ago)
Ksian dkat ernisha . Over sngat nak jadi popular . Dato syafinaz tngop perangai pun reject dari awal2 lagi .
Hakim Ishak (2 months ago)
Siapakah nama gadis2 ni?
Hakim Ishak (2 months ago)
+Smileveryday Laugheveryday Dewi Remaja 5 orang je?
Diorang dewi remaja
Idah Badry (2 months ago)
good
Skull z (23 days ago)
Abah kau good
Hy-Z (2 months ago)
0:02. Part style dgn silang tangan, siapa nama dia?
Skull z (22 days ago)
+Hy-Z hadui..yela2. Dh la mlas aku lyn ko
Hy-Z (22 days ago)
+Skull z perlu ke kau ambik serious dgn kata2 aku kt atas? Nampaknya bkn setakat berak kau ni, kentut satu Kelas sampai bau. Bubar terus sekolah.
Skull z (22 days ago)
+Hy-Z mesti ke ko kena ambik serius. Msti hidup ko selalu serius dan kesian trlampau. Skolah dlu slalu berak dlm sluar kt kelas kn.
Hy-Z (22 days ago)
+Skull z agak2 la bohong bro, xkn org mcm dia Ni duduk kt flat? Lol. Lawak tul.
Skull z (23 days ago)
Nama dia sakinah mansoor stay flat chempaka
Iron Man (2 months ago)
Yg tengah tu sepa cute.. tp bkin mnyampah yg tudung tu dato pinaz kau ada hati nak lwn..puiii
DanielDD Legend (15 days ago)
+Skull z betul ke?
Skull z (23 days ago)
Yg tgh tu nama yenna pennarey
Lyanna rose (2 months ago)
Bertudung biru rupanya p audition mentor Datuk shafinaz..terlalu yakin dan berlagak...
nickyta 03 (2 months ago)
Ernisha nk sgt jd artis..dpt msuk dewi remaja & iklan safi suka la tu . #HopeKalahDewiRemaja
Hakim Ishak (2 months ago)
+nickyta 03, cari lah. Saya tunggu.
nickyta 03 (2 months ago)
+Hakim Ishak nth
Hakim Ishak (2 months ago)
nickyta 03, yang lain2?
nickyta 03 (2 months ago)
+Hakim Ishak yg pkai tdung
Hakim Ishak (2 months ago)
nickyta 03, yg mana satu Ernisha?
Lagu anime nie
Anony (2 months ago)
Anime apa bosskur?boku no pico?😂😂😂

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.