HomeФильмы и анимацияRelated VideosMore From: Norfaziela Dot Com

Cara Hilangkan Jerawat Dengan Cepat

340 ratings | 26334 views
Sebenarnya tak susah pun nak hilangkan jerawat. Kak Ziela pun pernah ada jerawat. Tapi lepas jumpa cara menghilangkan jerawat dengan cepat ni baru faham. Rupanya salah produk. ttp://norfaziela.com/ https://www.facebook.com/norfaziela.mohdnoor https://www.facebook.com/norfazieladotcom/ https://www.instagram.com/norfaziela_dot_com/ https://www.youtube.com/channel/UCGTO178fHdUrpEYNcG5PfV Atau konsultansi terus ke 0193949873 (Call/Whatsapp/ Telegram Only)
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (11)
Mamat Keman (2 months ago)
product spa kak
Melwin Wong (2 months ago)
Kalau tidur lewat boleh menyebabkan jerawat ke
Lusika Punga (3 months ago)
Apa nama produk stabilkan hormon yg akak mention last tu?
Nabilaa jeee (3 months ago)
sy dah banyak produk guna, tapi tak pernah jumpa yang sesuai dengan kulit,
Jafizah Dali (1 month ago)
kann samaa lahh kita .
Nak kata cosmoderm punya produk bagus x guna Aku guna ia... Jerawat banyak sangat selepas guna makin ok... Tapi bagus ke produk tu,banyak aku beli mahal??? Jawab
Ok...
Norfaziela Dot Com (4 months ago)
Exsler Byron2 Music Video Studio saya tak jual cosmoderm ye. Kalau boleh komplen dengan orang sepatutnya
Lunox Twilight Goddes (10 months ago)
tq kak for the tips ❤️💯
Kiko Amvs (10 months ago)
Akak kalau makan buah2han pun boleh jugak ke kasi kuat imun sel kulit?
arif hakim (7 months ago)
Ejen Zas Offical Sangat digalakan... memperbanyakan makan buah-buahan dan juga sayuran.

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.