HomeЛюди и блогиRelated VideosMore From: Cerita Eana Aziz

My Skincare Routine (Malaysia) - Hilangkan jerawat dan parut jerawat

4 ratings | 954 views
Saya memang ada masalah jerawat sejak di bangku sekolah. Jerawat selalu akan muncul dan selepas itu menyebabkan parut. Sekarang, jerawat saya kurang dan parut dah semakin hilang sejak saya melakukan My Skincare Routine (Malaysia) - Hilangkan jerawat dan parut jerawat ini; Facial Wash;- Saya gunakan Cethapil Cleanser. dan sekali sehari, saya akan campurkan clenaser tu dengan soda bikarbonat. Toner;- Saya gunakan Nutriwhite toner, untuk futher cleansing dan menutup pori. Moisturiser;- Juga dari Nutriwhite, untuk lembabkan muka selepas mencuci muka. Foundation:- Saya gunakan Clinique Anti- Blemish Solution sebagai foundation. Very light dan tak berat pada muka. Selain itu saya juga amalkan penjagaan kulit dalaman iaitu;- ESP - untuk badan hasilkan kulit baru yang lebih cantik. Vitamin C - untuk tingkatkan imun dna menghalang sunburn. Vitamin E - untuk hilangkan parut. Kesemua rutin ini sangat membantu saya hilangkan jerawat dan parut jerawat saya. Kalau korang ada yang berminat nak dapatkan produk dari Shaklee boleh hubungi saya di 013-2907540 :)
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (8)
Manja Aini (1 month ago)
Kalau lelaki ada jerawat, produk tu boleh guna tak?
Manja Aini (1 month ago)
Cerita Eana Aziz cuba awak tengok mesej kat instagram
Cerita Eana Aziz (1 month ago)
Manja Aini ok 👌🏻
Manja Aini (1 month ago)
Cerita Eana Aziz saya dh follow dh
Cerita Eana Aziz (1 month ago)
Manja Aini eana_health_hutch
Manja Aini (1 month ago)
Cerita Eana Aziz saya jarang buka whatsapp

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.