HomeФильмы и анимацияRelated VideosMore From: Norfaziela Dot Com

Cara Hilangkan Parut Jerawat Yang Berlubang

427 ratings | 52085 views
Parut berlubang dan lebam boleh hilang dengan berkesan. Atasi punca kenapa parut tidak sembuh dengan Set Parut Jerawat terbaik ini. Layari http://norfaziela.com/ atau whatsapp ke 0193949873
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (58)
Kopi Ais (1 month ago)
Ada kelulusan kkm?
Nolit Nugroho (1 month ago)
di farmasi mna mna adake
Syahmi Izzat (1 month ago)
0184606931 pm
Mohamad Nor (2 months ago)
Salam betul ka blh hilang??
Junaidah Hussein (2 months ago)
0136761215 ini no saya..wasap pd saya.
boom boom (2 months ago)
tak deh kesan sampaingan ke tu
Norfaziela Dot Com (2 months ago)
Tak ada tuan sebab ini produk semulajadi.
boom boom (2 months ago)
puan saya pun nak juga..wasap no saya ne 0109376998
Sutianah Indra (3 months ago)
Saya indonesia , macam mane care nak order 😂
Amutha Murugan (3 months ago)
I nak product ni.. 0163819864
Norfaziela Dot Com (3 months ago)
Amutha Murugan I contact you sis. Www.wasap.my/60193949873
Fatin Humaira (4 months ago)
Nk tanya.. ada feedback back dari pelanggan yang memakai produk ini?
fadzilah abdrazak (2 months ago)
Fatin Humaira awak berkesan tk?
Norfaziela Dot Com (4 months ago)
Fatin Humaira boleh wassap untuk testimoni www.wasap.my/60193949873/parut
Lia Aja (5 months ago)
Produk kya apa kk
Zim xd (7 months ago)
aaa...ade jual lagi ke?
Norfaziela Dot Com (5 months ago)
Ada. Minta en pm saya di 0193949873.
norelnadia 22 (7 months ago)
Assalamualaikum sis, kalau masalah lubang jerawat akibat kopek2 jerawat terdahulu, bukan kesan parut jerawat (10 tahun lepas) ada suggestion?
Norfaziela Dot Com (5 months ago)
Boleh CIk puan. PM saya ke 0193949873.
Zahrah Sakura (8 months ago)
Assalamualaikum. 013-4090508
Norfaziela Dot Com (5 months ago)
Waalaikumussalam cik puan. Baik !
CHERRY BOYZ (8 months ago)
0126153286 please pm me..for tip
CHERRY BOYZ (8 months ago)
Saya berminat..sbb saya dh cuba mcm 2 termasuk dermapen. Makan vitamin c hari n minum soya hari2 tapi still sama je
Norfaziela Dot Com (5 months ago)
Boleh pm saya ke 019394973. InsyaAllah saya boleh bantu.
Fatihah Tehah (9 months ago)
0179211206 bantuan
Norfaziela Dot Com (9 months ago)
Terima kasih cik puan Fatihah. Saya pm ya. Ni no saya 0193949873.
love hunter (9 months ago)
ws 0137353259
Norfaziela Dot Com (9 months ago)
Terima kasih kerana berminat. Saya pm. Ni no hp saya 0193949873. Terima kasih.
ieka ismail (9 months ago)
wssup saya puan 013-5272426
Norfaziela Dot Com (9 months ago)
Baik Ika. Terima kasih. Ni nombor akak ya 0193949873.
Mohd Taufiq Taufiq (10 months ago)
Sye berminat.. berapa Harga??
Norfaziela Dot Com (10 months ago)
Terima kasih En. Boleh terus whatsapp saya ke 0193949873. Saya akan bantu encik.
Amirul Hakim (11 months ago)
Wssap saya 0132716347
Norfaziela Dot Com (5 months ago)
Baik saya pm.
nadya nad (1 year ago)
whatsapp saya puan...0163465424...teeima kasih
Norfaziela Dot Com (1 year ago)
Terima kasih kerana berminat Cik Puan Nad. Saya whatsapp.
Kerol Kerol (1 year ago)
cmne nk dptkn produk kak.. 0182710455
Yaya Marzuki (1 year ago)
Assalamualaikum sis, mcm mana nak dptkan produk tersebut?
asep wahyudi (1 year ago)
Norfaziela Dot Com . mb cara menghilangkan lubang di jawarat bagaimna . apa ada obat nya.. ni no wa saya mb .. 0895603917291 info nya mb . trims ksih
Norfaziela Dot Com (1 year ago)
Boleh whatsapp saya puan. 0193949873. www.wasap.my/60193949873/parut
Norfaziela Dot Com (1 year ago)
Waalaikumusalam Cik Puan. Boleh terus whatsapp saya ke 0193949873. Saya akan berikan konsultansi lenagkap dan cara pengambilan yang betul. Terima kasih.
Zulfattah Zulfattah (1 year ago)
wsp sy...0138005544
Norfaziela Dot Com (1 year ago)
Baik En saya whatapp. Terima kasih sebab berminat.
Shah Smarties (1 year ago)
0187740598
Norfaziela Dot Com (1 year ago)
Salam Tuan Shah. Baik saya pm ya.
Shah Smarties (1 year ago)
ni no sy 087740598
Shah Smarties (1 year ago)
berapa harga
Khairil ifwan (1 year ago)
0183927953 whatsapp saya ASAP tq
Norfaziela Dot Com (5 months ago)
Terima kasih.
MR Safie (1 year ago)
brPa harge?
Samsung A7 (11 months ago)
Akak...... saya juga nak...... 😊😊😊😊😊
Norfaziela Dot Com (1 year ago)
MR Safie boleh tinggal no wassap. akak check balik.
Norfaziela Dot Com (1 year ago)
ryan gigs boleh bagi no wassap. akak check balik.
ryan gigs (1 year ago)
Norfaziela Dot Com tolong ye kak.. Blz chat sy.. Sy pon ad whasap
ryan gigs (1 year ago)
Norfaziela Dot Com slam kak.. Saye parut xbanyak sangat.. Tpi sye tmgok tu tensen.... Sy nak order ubat tu kak... Boleh kk.. 01117675910.. Sy area seremban
Aboh Online (1 year ago)
Untuk lelaki boleh tak? Whatsapp saya 0199832339.

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.