HomeРазвлеченияRelated VideosMore From: Jebart Media

Tutorial Buat Masker Hilangkan Jerawat PETUA Orang Dulu2 Yang KINI VIRAL Di Media Sosial ! Jom Cuba

560 ratings | 49272 views
Jebart Media - Tutorial Buat Masker Hilangkan Jerawat PETUA Orang Dulu2 Yang KINI VIRAL Di Media Sosial ! Jom Cuba Sumber: FB Mohd Hasrul Hassan
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (53)
amirun rock (7 days ago)
Aq buat x pkai telur.. Cuma kunyit gn tepung beras.. Dlam masa seminggu perrrrrrr... Licing abesss muka
Arisya Riezz (30 days ago)
Bersihnyaaa muka ..
Uwaisq SZJ (1 month ago)
Mmg poleles muka ang..
Ammar kamalia (1 month ago)
Nak tnya, kalau ada lebih simpan boleh tahan ke
아민roin (2 months ago)
Boleh bwat masker tido ke?
randy martin (2 months ago)
Aku nak bukti kan kt pmpuan yg aku bleh hilangkan parut jrawat ni..time tu la aku cari yg lawa2 mcm pretty zinta atau amisha patel..x maen la pompuan gemok2..kikiki
Hyper gamers FR (2 months ago)
Betul ke ni boleh hilangkan jerawat tolong jawab
Mon Din (3 months ago)
Sbb berjerwt truk pn sbnonye sbb usus tersumbat. Mcm mule sy naik blik dh jerawat teruk yang amat.
Li Liey (3 months ago)
Bole tak guna 3 kali dalam seminggu 😃
Ginger Teddy (4 months ago)
He has a very fine skin.
Emang terbukti jerawat dan bekas jerawat hilang dan muka pun jadi putih ,tapi emang muka tegang saat dah lama makainya
noorhayati Yati (6 months ago)
Bersihnye muka dia.
KHAIRUL AFIF (8 months ago)
Boleh x serbuk kunyit babbas
Faeez0101 Faeez0101 (8 months ago)
Kalau jerawat tersumbat boleh pakai masker petua ini..?tolong jawab please..😟
faizzan sabah pro (1 month ago)
Faeez0101 Faeez0101 boleh kutt
Prince Of All Saiyan (9 months ago)
Bekas jerawat boleh?
faizzan sabah pro (1 month ago)
Prince Of All Saiyan boleh
Aini Munirah (9 months ago)
lepas saya tengok vid ni,terus buat..rasa tegang dan berdenyut muka 😂walaupun dah pukul 1:20 a.m.
Izwan 1007 (9 months ago)
tepung biasa tak boleh kerr
bimboo bimboo (9 months ago)
Saya dah cuba Gila tegang muka saya nak senyum pun susah... Memang macam tu eaa... Kalau pakai masker letak kunyit tepung beras dengan telur pehh dia punya tegang gila gila
Mohd Amirul (10 months ago)
perlu tambah air sikit ke??
Tetrazolium (10 months ago)
Ad sesapa dah try and nmpak perubahan x guna kunyit ni? Pls comment
MUHAMMAD ARIF IBRAHIM (10 months ago)
Memang akan kuning ka muka
nazliena naz (11 months ago)
best lah
Nur Faezah (11 months ago)
Cantik nya kulit hampa
Mon Din (3 months ago)
Nur Faezah founder. Kosmetik mmg cantik hahaha
Zura Aleesya (11 months ago)
Lepas kita pkai masker..Balance masker ni boleh di simpan ke
[boyak gaok] (11 months ago)
boh air sikit boleh x..dlm cmprn tu
fizz rahman (9 months ago)
[boyak gaok] x perlu tambah air..hanya putih telur,tepung beras dan kunyit jerrr...lps tu oles kat muka
hidayah amiruddin (11 months ago)
xboh tepung beras xpa dak? boh knyit dgn teloq ja
Mon Din (3 months ago)
hidayah amiruddin nti muka jdi kuning. Klu letk tepung beras muka x kuning sgt senng cuci
Che en (1 year ago)
Muka tegang wow.
Renny Asmara (1 year ago)
brp kali seminggu kena buat ek?
LimitxBreaker (10 months ago)
Renny Asmara sekali seminggu
Milly Mood NiCkY'90 (1 year ago)
Dh try dh mmg best
Faeez0101 Faeez0101 (8 months ago)
Bagus ke petua ini?awak pakai ada perubahan ke?
lxmbdrxmstxck (1 year ago)
hri2 sy buat.. muka sy dah mcm fattah amin
Faeez0101 Faeez0101 (8 months ago)
Jdi kunyit hidup lha muka awk hahaha😂
aina fatinii (9 months ago)
hahaaaaanat betoiiii
LimitxBreaker (10 months ago)
lxmbdrxmstxck woi seminggu skali lahh😂😂😂
Norman Norman (1 year ago)
ni buat bape kali ye
Faeez0101 Faeez0101 (8 months ago)
Norman Norman seminggu sekali.
Syahidahtul Ribbeqqa (1 year ago)
bersih muka awak
Cik Yuni (1 year ago)
first time buat ni. asal muka ak tegang gila ..mmmg cmtu ek
along campak (2 months ago)
cik yuni putih telur kalau dah kering memang akan tengang and mengeras,dah tu fakta.
Faeez0101 Faeez0101 (8 months ago)
Kalau semingu dua kali boleh jgk
qhis comel (8 months ago)
Kamaruzzaman Zaman boleh je.klau pkai kunyit betul pun boleh jugak.potong kecik2 /hiris pstu cmpur dgan tepung beras
Kamaruzzaman Zaman (10 months ago)
Kalau tak letak telor tak pe ke?
Wani Azizan (1 year ago)
Telur mmg boleh tegangkan kulit, 😀 bagus buat selalu. Boleh letak tisu atas telur, n lapis2kan telur lagi.. Boleh jd peel off mask.
Pareng Log (1 year ago)
Boleh cuba nih 😉
Jebart Media (1 year ago)
yup macam ok je petua ni !!

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.