HomeФильмы и анимацияRelated VideosMore From: Norfaziela Dot Com

Cara Cuci Muka Untuk Masalah Jerawat, Jeragat, Blackhead, Whitehead, Kusam & Nak Cerah

891 ratings | 75801 views
Belajar cara cuci muka yang betul untuk atasi masalah wajah seperti jerawat, jeragat blackhead, whitehead dan kusam. Teknik mencuci muka yang salah akan mengakibatkan jerawat dan minyak semakin teruk. Untuk nasihat kecantikan atau tempahan, sila.. Whatsapp saya di https://tinyurl.com/god4z9r atau di 0193949873. Layari http://norfaziela.com/ untuk tip kecantikan yang berkesan dan selamat. Sekian, Norfaziela Mohd Noor ' Pakar Kecantikan Anda '
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (25)
Mhairul Apido (1 month ago)
Salam sis maaf saya bertnya. Klau utk jeragat blh hilang jgk ke sis? Biasanya berapa lamakah tempoh keberkesanannya ye sis?
Norfaziela Dot Com (1 month ago)
Boleh Tapi ada gabunga produk dalaman dan luaran untuk kesan lebih cepat. Klik www.wasap.my/60193949873/JeragatSkinCare&Dalaman
Afiqahtash Afiqahtash (2 months ago)
pencuci muka jenama ape tu kak
najwa intan maharani (5 months ago)
Hai,aku dari negara Indonesia ingin tanya tanya tentang merawat kulit, tapi gimana caranya??, mohon bantuannya ya,terima kasih😊
nasrul muhaimin (5 months ago)
kalau budak umur 13 tahun da jerawat dan jeragat macam mana?
Beautiful Bear (4 months ago)
Tanya ibu dulu waktu kecik2 ibu jaga muka camne
Indo Milk (7 months ago)
Malaysia 👎
Izz Razin (6 months ago)
Indo Milk indo-_-
Zila Hussin (9 months ago)
muka saya kusam macm mana nk hilang kan kusam
Zila Hussin (9 months ago)
+Norfaziela Dot Com kak dh pm
Norfaziela Dot Com (9 months ago)
Boleh pm saya ke 0193949873 puan Zila. Terima kasih.
alya aqila04 (1 year ago)
Apa nama pencuci tu eh...x clear lah
funny allvideo (1 year ago)
Lelaki bole pakai
Wahyu Yu (1 year ago)
Kalau di pagi hari bagusnya apa ya untuk perawatan wajah ?
Putri Adyella (1 year ago)
akk nie org pntai timur kah
Norfaziela Dot Com (1 year ago)
Iya Putri. Kenapa ? Ade bunyi loghat ker ? :)
Yumi Momoko (1 year ago)
sis...produk pncuci muka tu ade jual kat pasaraya ke??
Norfaziela Dot Com (1 year ago)
Hi, boleh hubungi ni saya di 0193949873. Terima kasih.
Faeza Farrah (1 year ago)
Cleanser shaklee mmg best especially lepas dah beranak condition kulit jd tak menentu 👍🏻
Norfaziela Dot Com (1 year ago)
Faeza Farrah terima kasih dear faeza. Best kan pencuci muka ni. sape guna mmg tak cari lain dah.
NasHealthChannel (1 year ago)
Akak dan anak2 pun pengguna setia Cleanser ni. Terbaik.
adam dam (1 year ago)
NasHealthChannel beli kt mane??
Norfaziela Dot Com (1 year ago)
NasHealthChannel wah bagusnya akak. satu family guna kan. anak2 pun mesti nak kena guna pencuci muka yang selamat kan.
Aboh Online (1 year ago)
Terbaik. Rupanya ada cara cuci muka yang betul. Saya hentam saja. Nice sharing.
Norfaziela Dot Com (1 year ago)
Aboh Online ye encik. kalau main taram je. silap2 jatuh tecture muka. kalau salah produk lagi bahaya tau.

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.